NYHETSBREV

Utställare1-3 oktober 2015 arrangeras Företagarforum i Göransson Arena, Sandviken. Under tre dagar bjuds utställare och besökare på möjligheten till viktiga möten, göra affärer och ta del av ett verkligt intressant program på temat "Framtidens Industrier". Viktiga ämnen och beslutsfattare från regionens stora företag.

Bakom Företagarforum står Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun samt ett antal partnerföretag som bidrar till forumets kvalitet som utställare, program och viktig personal. På företagarforum möter du kunder, leverantörer och tar del av avgörande framtidsfrågor.

Mässans öppettider:

Torsdag 10 - 18
Fredag 10 - 18
Lördag 10 - 15
 

Enkelt - Prisvärt - Effektivt

En bärande tanke i Företagarforum är att det ska vara enkelt att vara utställare. Precis som tidigare kan du välja en nyckelfärdig monter – snyggt, enkelt, effektivt och prisvärt – med möjlighet till egna färgval och möblemang. Vill Du hellre göra det mesta själv erbjuder vi fri golvyta där Du bygger Din egen monter.

 Bokningsblankett - Spar ner blanketten på datorn för att sedan fylla i den, skriva ut, skriv under och skicka in till Företagarforum. Du kan även scanna in underskriven blankett och maila till info@foretagarforum.com

Deltagarvillkor - Allmänna deltagarvillkor kring Företagarforum 2015.