Program Torsdag 5 Maj

Programmet uppdateras löpande.

10.45-12.00

Logo

Mats Lindgren grundare och VD av Kairos Future,  kommer att medverka med en ”Framtidsspaning” på Stora scenen. En framtidsspanare av rang! Han har en mycket lång erfarenhet som forskare och konsult inom lednings- och strategifrågor och framtidsfrågor.

Helene Barnekow, Microsoft Sveriges VD ”Hur förändrar digital kompetens affärerna”?

Mats W Lundberg, Sandviks Hållbarhetschef följer upp kring ”Hur förändrar Sandvik sin affär hållbart”

 

Efter dessa tre talare blir det en paneldebatt kring aspekterna på:

  • Entreprenörskap och innovation, starta eget
  • Energi och industriell transformation
  • Digitalisering och kompetens

Program Fredag 6 Maj

Programmet uppdateras löpande.

12:00

Logo

Sepideh Wägner, utsedd till Sveriges och Europas bästa lärare i Ung Företagsamhet bjuder på en föreläsning om vikten av företagande för ungdomar som lever i ett socialt utanförskap. Med exempel från verkligheten visar hon hur företagsamhet kan ändra riktning i livet för ungdomar som tidigare varit ovän med samhället.

15:00

Logo

Sofie Lindblom är tidigare global innovationschef på Spotify, utsedd till en av Sveriges 100 mäktigaste och en av Europas 50 mest inspirerande kvinnor. Hon har blivit utnämnd till en av ”Sveriges mäktigaste kvinnor” av Dagens Industri och ”Framtidens Kvinnliga Ledare” av Ledarna tidigt i sin karriär.

I Sofie Lindbloms föreläsningar får ni konkreta processer och verktyg för att börja bygga morgondagens affär genom förändringsarbete och innovation i praktiken. Hon har en passion som smittar av sig, karisma utöver det vanliga och en ödmjuk humor vilket gjort henne till en populär talare på scener både i Sverige och internationellt, inklusive två TEDx Talks. Hon får ofta höra att hon lever, andas, pratar och ÄR innovation personifierad. Hon gör på sitt sätt och det blir väldigt roligt, intressant och givande att lyssna på.