PROGRAM LÖRDAG 7 MAJ

Programmet uppdateras löpande.

13:30-14:45

Logo

Johan Rheborg om drivkraft

VÄRD: SANDVIK

Folkkär komiker och skådespelare med föreläsningar om att hitta sin personliga drivkraft, kreativitet och konsten att våga.

  • Johan Rheborg berättar hur Percy Nilegård blev till, om Killinggängets kreativa process och om avgörande händelser i unga år som fick honom att bli den artist, regissör och manusförfattare han är idag.
  • Johan tar med publiken på en mycket personlig resa tillbaka till sina första år i vuxenlivet. Han berättar öppenhjärtat om motgångar och kämpaglöd – och hur han aldrig gav upp sina drömmar om att få arbeta med film
    och teater. Ur viljan att motbevisa alla de som haft fel föddes Johans kreativitet – och det är tack vare dessa motgångar vi idag kan räkna Percy Nilegård och Kenny Starfighter till några av den svenska populärkulturens höjdpunkter.

Därför ska du komma

  • Upplev en av Sveriges roligaste personer.
  • Johan Rheborg har en bredd i sin föreläsning och tycker att ilska och humor hör ihop, något man kan få uppleva i många av hans framträdanden.

Johan Rheborgs verktyg är humor och han berättar om hur han använder just det för att ta sig genom jobbiga, personliga upplevelser.

Plats: STORA SCENEN

Boka din plats här!