NYHETSBREV

Patent, mönster och varumärkesskydd

Praktisk och värdehöjande IP-kunskap om patent, mönster och varumärkesskydd för mindre och medelstora företag.
 
  • Om att fånga upp och registrera patent och varumärken. Hur kan man optimalt säkra upp skydd för det värdefulla som skapas?
  • Överlappande skyddsmöjligheter. Hur kan det se ut i praktiken?
  • Vad händer efter registrering av rättigheter? Konkret om konsten av att förvalta sin IP-portfölj med rättigheter väl.
  • Tid till fortsatta frågor och diskussioner med publik
 
 
Johan Örtenblad och Karolina Hedberg Strömbäck från Noréns Patentbyrå.

Johan Örtenblad är auktoriserat europapatentombud och VD för Noréns Patentbyrå och Karolina Hedberg Strömbäck är auktoriserat EU-varumärkesombud på Noréns.

ANMÄLAN TILL SEMINARIUM
 

Noréns Patentbyrå

Vi är en mellanstor byrå med stort klientfokus. Som professionella ombud kan vi bland annat hjälpa er med alla frågor som rör patent, varumärken och mönster. För oss är det självklart att varje rådgivning lever upp till högt ställda professionella krav, och att varje klient samtidigt får ett personligt bemötande. Vi lägger stor vikt vid att skapa en långsiktig relation till varje enskild klient. På det sättet kan vi få en god känsla för affärssituationen, och hur användningen av immaterialrätter kan optimeras. Vår styrka är en kombination av gedigna fackkunskaper och djup förståelse för olika regelsystem runt om i världen. Hos oss går hög kunskapsnivå och lång erfarenhet hand i hand med kreativitet och problemlösningsförmåga.

Dag: Torsdag 1 oktober
Tid: 14.30
Plats: Albert
Arrangör: Noréns Patentbyrå