Om Företagarforum

”Vikten av att ses och göra affärer, diskutera industrin och näringslivets förutsättningar samt skapa nya samarbeten för utveckling, har nog sällan varit större. Efter över ett år av pandemi och digitala möten är det dags att tillsammans kickstarta näringslivet i regionen!” säger Elisabeth Hanson, Sandvikens kommun och Ann-Louise Kleen, Företagarna i Sandviken som är arrangörer.

Var på plats på Företagarforum och visa vad regionen har för framtidsmöjligheter i form av företag och visioner! Årets tema är Morgondagens affärer- En hållbar förändring.

Företagarforum är den största affärsmötesplatsen i regionen Dalarna – Gävleborg och arrangeras återkommande. Det är nu dags för tionde gången sedan 1997!

Det är en mötesplats för inspiration, kontakter, utveckling och affärer. Besöksflödet under dagarna är total 9000-11000 besökare. Utställare är företag från regionen och besökarna är beslutsfattare inom näringslivet, företagare, studenter och till viss del allmänhet (under lördagen).

Det kommer att bjudas på inspiration av kända talare och näringslivspersonligheter, viktiga företag för regionen och det skapas möjligheter för möten mellan företagare och besökare samt andra aktiviteter.

Therese Treutiger, Microsoft Sverige som beskriver ”Hur förändrar digital kompetens affärerna?”

Mats Lundberg, Head of Sustainability Sandvik, som berättar om ”Hur förändrar Sandvik sin affär hållbart?”

Mats Lindgren, Vd och grundare för Kairos Futures, och pratar om ”Morgondagens affärer i den kunskapsindustriella eran”

Det blir seminarier och workshops kring de stora och viktiga utmaningarna kring hur vi hållbart förändrar miljön och samhället, industrin och arbetsplatsen. – Vi vill alla skapa förutsättningar för utveckling men det måsta vara hållbart. Hur utvecklar vi industrin och hanterar de stora energibehov vi har? Hur kan digitalisering och kompetensutveckling stödja företag och lokal samhällsutveckling? Hur utvecklar vi och skapar fler företag, entreprenörer och stöttar livsviktig innovation? – Morgondagens affärer måste vara hållbara och det är fortfarande vitalt att mötas fysiskt för att gemensamt kunna skapa detta.

Bakom Företagarforum står Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun samt partners – Sandvik, Microsoft och Region Gävleborg – de bidrar till forumets kvalitet som utställare, program och besök av viktig personal. På Företagarforum möter du kunder, leverantörer och tar del av avgörande framtidsfrågor