Här finns en lista på samtliga företag som kommer ställa ut på Företagarum.
Vill du komplettera informationen om ditt företag? Kontakta webbmaster.

Enerco
Enerco
Monter:
Läs mer

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Idag är vi 650 medarbetare på tio orter som tillsammans erbjuder ett brett utbud av teknik- och underhållstjänster för industrin. Den gemensamma nämnaren för våra bolag är innovation och förändring, att varje dag söka smartare och effektivare sätt att hjälpa våra kunder att nå högre produktivitet.

Koncernen Enerco Group består av dotterbolagen Enerco GR, Enerco EA, Enerco Industriservice, Enerco Industrial Projects, Enerco Mechpart och Enerco Mechpart Underhåll & Montage AB. Sedan 2021 är Enerco också ägare av bolagen MVUSABInduMate Gävle AB samt DynaMate AB.
Enerco – industriservice med teknik- och underhållstjänster

Boströms Maskin
Boströms Maskin
Monter:
Läs mer

Boström Maskin erbjuder försäljning av maskiner, reservdelar, reparation och service. Vi är en kunnig och trygg partner vid köp av nya eller begagnade maskiner för markberedning, anläggning eller parkskötsel. Verksamheten startade redan 1980 och servar kunder från Knivsta i söder till Sundsvall i norr, i hela Dalarna och delar av Västmanland.
Grävmaskin & hjullastare | Köp, reparera & serva maskiner | TBM

100 Procent
100 Procent
Monter:
Läs mer

Vi älskar företagare, era (och våra egna) medarbetare och deras tankar och funderingar. Vi ska inte sticka under stol med att vi även älskar framgångar när vi ser dem – speciellt när vi får vara med och dra vårt strå till stacken.

Medarbetarna på 100 procent har specialkompetens inom sina områden och ser till helheten hos dig som kund. Ibland är behovet solklart, ibland behöver vi hjälpas åt för att mejsla fram det ytterligare. Allt för att forma den bästa leveransen från vår sida.
100 Procent IT & Kommunikation | Tjänster Inom IT Och Media

 

AFRY
AFRY
Monter:
Läs mer

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Din Lokaltidning
Din Lokaltidning
Monter:
Läs mer

Livet levs lokalt för de flesta av oss och därför har vi valt ett sådant fokus i DinLokaltidning.
Vår unika kombination av redaktionella artiklar och lokala annonser gör att DinLokaltidning erbjuder ett stort läsvärde för alla som bor och verkar inom regionen. Genom att läsa tidningen kan både privatpersoner och företag hålla sig uppdaterade med såväl nyttig som ren nöjesinformation.

Annonsbladet, som tidningen hette tidigare, utkom med första numret i maj 1980 och har sedan dess haft som mål att varje vecka informera om vad som händer i vår närregion och berör på det lokala planet. Världshändelser överlåter vi åt andra.
Grunden till företagets utveckling bygger på den framgång våra annonsörer får när de annonserar i hos oss. Som företagare bör man vara medveten om att närmare 85% läser DinLokaltidning innan de köper något.

Din Lokaltidning är politiskt, religiöst och ekonomiskt obunden.
Din Lokaltidning (dinlt.se)

Sitab Industriteknik
Sitab Industriteknik
Monter:
Läs mer

Vi brukar säga att vi får industrins puls att slå och det är inga tomma ord. I mer än trettio år har våra erfarna och licensierade svetsare, konstruktörer och montörer sett till att industrin kan fortsätta producera utan avbrott. Idag finns våra kunder framför allt inom bygg-, stål- och pappersindustri. De vänder sig till oss när de har behov av svetsning, reservdelar och service, men också för tunga, komplicerade lyft och specialtillverkade komponenter.

Fortlöpande utbildning, certifieringar och arbete utifrån aktuella miljö- och hållbarhetskrav är förutsättningar för att vi ska kunna tillgodose våra kunder med allra högsta standard. Mycket av arbetet sker på plats hos våra kunder, men vi har moderna och välutrustade verkstäder både i Sandviken och Söderfors där vi tillverkar allt från reservdelar till industrikritiska komponenter och produkter.

SITAB | Sandvikens Industriteknik AB

TST Gruppen
TST Gruppen
Monter:
Läs mer

Vi har ett 80-tal anställda och finns i Sandviken, Gävle, Falun och Borlänge. Sedan starten 2001 har verksamheten inom TSTgruppen utökats successivt – ett resultat av våra kunders efterfrågan. Det innebär att vi idag är heltäckande inom el-, data och fiberinstallationer, vilket även omfattar larm och kabel-TV. Med fokus på energieffektiva- och klimatsmarta lösningar ser vi till att våra kunder har säker el och rätt installationer. Vi erbjuder även installationer och service för storköks- och fastighetsmaskiner.

Våra kunder finns framförallt inom kommersiella- och privata fastigheter samt i förvaltnings-, skol- och industribyggnader. Våra tekniker arbetar gränsöverskridande, vilket gör att vi alltid optimerar utförandet i alla led, vilket i sin tur medför stora fördelar för våra kunder.
Hem | TSTgruppen Sandviken, Gävle, Falun, Borlänge

Next Sign
Next Sign
Monter:
Läs mer
Nextsigns breda verksamhetsområde gör oss till en unik samarbets-partner.
Tack vare att all tillverkning sker under samma tak, att vi besitter en gedigen och bred kompetens och att du får en personlig kontakt som ansvarar för ditt uppdrag är vi i dag en helhetsleverantör för många större och mindre företag.
​​​​​​​
Ekvationen är enkel, undvik onödiga mellanhänder samtidigt som du erhåller högsta kvalitét på din produkt, tillverkad i Sandviken, Sverige. Det sparar tid och pengar!
​​
Företagsprofilering
En sammanfattning av en stor del av vår verksamhet där målet är våra kunders synlighet, oavsett om det gäller små dekaler eller material och förberedelser inför stora mässor. Vi erbjuder hjälp när som helst på vägen från en idé till färdig produkt.

Grafisk design
Vi åtar oss allt som är i behov av en grafisk design.
Hur en produkt utformas beror på en rad faktorer, t ex målgrupp och användningsområde. Vi erbjuder lösningar oavsett om det handlar om en tidningsannons, dekal, skylt, mässmaterial eller en kontrollpanel till ett vindkraftverk.

Gravyr
Vi lasergraverar i plast och metall för tillverkning av bland annat namnbrickor, dörrskyltar, maskinskyltar, CE-märkning och andra typer av tekniska skyltar för industriell märkning.

Screentryck
I vårt screentryckeri tillverkar vi i huvudsak avancerade frontpaneler, membrantangentbord, manöverpaneler och reptåliga overlayer men även dekaler och skyltar med klassisk teknik.

Storformatsprint
Vi formger, printar och monterar bland annat skyltar, banderoller, bildekorer, affischer, fototapeter och fönsterdekorer.

UV-print
Med vår flatbäddskrivare kan vi printa med högklassigt resultat på allt från akryl, kartong, trä, metall med mera.
Gravyr, Screen, Skylt & Reklam – Din nästa helhetspartner, Nextsign

MaserFrakt
MaserFrakt
Monter:
Läs mer

MaserFrakt skall erbjuda sina tjänster till beslutsfattare inom näringsliv och offentlig verksamhet som har återkommande transport-maskinbehov till MaserFrakt ska förknippas med kvalitet. Våra tjänster skall vara anpassade till marknadens behov och utföras med minsta möjliga påverkan av miljön.

Värdeord
MaserFrakts värdeord är N A F F
Där NärhetAnsvarFörtroende, och Framtid är vägledande för hela vår verksamhet.
Transportörer & åkeri – Alltid på väg, alltid nära | Maserfrakt

Hushållningssällskapet
Hushållningssällskapet
Monter:
Läs mer

Historien sträcker sig ända tillbaka till 1791, då landets första Hushållningssällskap etablerades på Gotland. När vi kom till för över två hundra år sen var det i ett annat Sverige, där lantbruket utgjorde grunden för hela nationens välstånd. Då, när svälten var en verklighet i många svenska hushåll, behövdes ny kunskap för en mer rationell livsmedelsproduktion.

Idag finns kunderna inom lantbruk, skog, livsmedel och flera andra näringar. De flesta verkar på landsbygden, medan andra gör affärer av landsbygdens resurser. Därtill kommer många uppdragsgivare inom offentlig sektor, elever på naturbruksgymnasier och 30 000 medlemmar över hela landet. Verksamheten sker inom rådgivning och utbildning samt i forskning, fältförsök och utvecklingsprojekt.

Landets 15 hushållningssällskap är samlade i Hushållningssällskapens Förbund.

Vi är stolta över vårt ursprung där hushållning med jordens resurser är en central del. Framtiden finns bland annat på våra naturbruksgymnasier, i lantbrukarens nya kostall där jobbet blir effektivare och mindre slitsamt och hos skogsägaren som efter goda råd får bättre betalt för sitt virke. Den finns hos sjuåringen som får bättre skolmat, vid försöken ute på fälten och i stugbyn som lyckats nå nya marknader.

Framtiden för oss är allt detta tillsammans: barnens hälsa, elevernas utveckling, ett hållbart samhälle – och utveckling, lönsamhet och bättre affärer för våra kunder.
Hushållningssällskapet | Kunskap för landets framtid (hushallningssallskapet.se)

JT Städservice
JT Städservice
Monter:
Läs mer

Vi är ett fullserviceföretag med lång erfarenhet av företags-, fastighets- och hemstädning. Trygghet, närhet och kvalité är våra ledord och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Varje uppdrag är unikt och därför är nära kontakt med varje kund en förutsättning. Som kund kan du lita på att vi alltid finns till hands och håller vad vi lovar.
Företagsstädning, fastighetsstädning & hemstädning (jtstadservice.se)

Monter:
Läs mer

Gävle läkarmottagning är en offentligt och privatfinansierad läkarmottagning. Till dig som företagare erbjuder vi olika paketlösningar på hälsokontroller till läkare och/eller hälsosamordnare för dina medarbetare. Dessutom utfärdar vi en mängd läkarintyg bl.a. intyg till Transportstyrelsen, intyg för sjöfolk, lokförarintyg och även vissa intyg gällande företagshälsa, tex nattarbete. Vi kan även hjälpa till med drogscreening vid nyanställning.

Gävle läkarmottagning erbjuder även läkarbedömning hos specialist i allmänmedicin via offentligt finansierad vård. Övriga specialister ( t ex hjärtläkare, internmedicin och gynekolog) är i form av privatbetalande eller som försäkringskund. Vi finns idag i Läkarhuset i Gävle men kommer flytta till helt nyrenoverade lokaler i Baltichuset bredvid Gävle station efter nyår.
Vi hälsar er varmt välkomna till oss!

Hem

Movexum
Movexum
Monter:
Läs mer

På Movexum så jobbar vi med att stötta människor som vill bygga och driva bolag av unika affärsidéer. Vi brukar prata om innovationer, men det kan likaväl vara en ny lösning på ett gammalt problem som en helt ny produkt eller tjänst. Vårt uppdrag är underlätta och snabba på den process det innebär att utveckla en unik affärsidé till ett framgångsrikt bolag med basen i Gävleborg. I vår monter på mässan kommer ni få ta del av spännande affärsidéer och nya bolag samt möta såväl våra affärscoacher som övriga teammedlemmar.
Movexum – För dig som vill affärsutveckla din idé

Monter:
Läs mer

Välkommen till din revisionsbyrå i Gävle!

På vårt kontor i Gävle värnar vi om en nära relation med våra kunder och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom revison, skatt, rådgivning och ekonomiservice.
Vi har flera specialister inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare som ger branschanpassad rådgivning och kan hjälpa ditt företag på sin resa mot tillväxt.
Vi finns på ett flertal orter runtom i landet och kan även ge dig stöd inom våra andra branschsatsningar som Tech, Financial Services, Privat Equity, Transportation and Logostics och Not for Profit, där vi tar hjälp av våra kollegor från andra kontor – allt för att du ska få den kompetens du behöver.
Din revisionsbyrå i Gävle | Grant Thornton

SEB
SEB
Monter:
Läs mer

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern, med rötter som går tillbaka till 1856. Innovation, entreprenörskap och internationell utblick är en del av vårt DNA. Vår vision är att leverera service i världsklass. Det gör vi genom långsiktiga relationer, personlig rådgivning och digitala tjänster – och genom att stötta våra kunder i omställningen till en mer hållbar värld.
Bank och försäkring | SEB

Sustainable Steel Region
Sustainable Steel Region
Monter:
Läs mer

Sustainable Steel Region är en regional innovations- och kompetensmiljö med fokus på det befintliga och världsledande styrkeområdet Avancerade stål.  Syftet är, att utifrån stålindustrins utmaningar och omställningsbehov till cirkulär och koldioxidsnål ekonomi, ta fram innovationer och företag som utgör grunden för nya regionala högteknologiska verksamheter och branscher. Genom innovationsprojekt tas nya lösningar fram, som kan spridas på en internationell marknad. På vägen involveras akademi, institut och andra kunskapsmiljöer, vilket bidrar till ökad kompetens i företagen och tillför ett mervärde i stålindustrin. Genom våra aktiviteter stärks den regionala kunskapsbasen och skapar förutsättningar för en dynamisk, resilient och innovativ industriell miljö.
Start | Sustainable Steel Region

Begner Agenturer
Begner Agenturer
Monter:
Läs mer

Begner Agenturer – One Contact to Excellent Production”

Begner Agenturer skapar bästa möjligheterna för kundernas produktion. Med bred tekniska expertkompetens, stort nätverk och samarbete med våra maskinleverantörer, hittar vi den bästa lösningen/applikationen för behovet.

Vi erbjuder system och tjänster för full digital kontroll över maskiner, flöden och produktion. Med hård- och mjukvara för datainsamling finns oändliga möjligheter- skapar insikt av den data som maskinen ger.

Med vår service och support optimerar vi maskinerna och gör produktionen säker, pålitlig och kostnadseffektiv.

Dessutom erbjuder vi utbildningar med olika teman och upplägg för att skapa förutsättningar för effektiv produktion.
Begner – iba-Scandinavia

ScanArc
ScanArc
Monter:
Läs mer

ScanArc kommer att vara en del av Sustainable Steel Region
ScanArc Plasma Technologies AB – Supplier of the world’s hottest solution

Eko by Isakssons
Eko by Isakssons
Monter:
Läs mer

Eko by Isaksson kommer att vara en del av Sustainable Steel Region
Eko by Isakssons – Ta vara på energin med värmeväxlare

Folkets Hus Sandviken
Folkets Hus Sandviken
Monter:
Läs mer

Folkets hus Sandviken är en del av Kulturcentrum mitt i centrala Sandviken. Med en helt nyrestaurerad lunchrestaurang, uppdaterad konferensteknik, ljusa, fräscha konferenslokaler för stora och små grupper och en Teater för 450 sittande gäster är vi det självklara konferensvalet i Sandviken.
Folketshus Sandviken (sandvikenfh.se)

Stadshotellet Princess i Sandviken
Stadshotellet Princess i Sandviken
Monter:
Läs mer

Hotell Princess Sandviken ger kunderna en hållplats för återhämtning, aktivitet och utveckling.

Här får gästen både tillgänglighet till snabb uppkoppling (WiFi) samt snabb avkoppling i rekreationsavdelningen (relax, pool och bastu) eller så besöker du vårt gym. Hotellet har totalt 84 rum som alla är anpassade efter individens behov. Här finns enkelrum, dubbelrum och våra skräddarsydda sviter.
I vinterträdgården – hotellets mittpunkt – dukar vi upp till frukostbuffé.
Hotell Princess i centrala Sandviken | Bäst pris på egen webb‎

O´Learys Sandviken
O´Learys Sandviken
Monter:
Läs mer

O`Learys Sandviken är en av Sveriges nyaste O`Learysrestauranger och även en av de mysigaste.
Vi är så mycket mer än en vanlig sportbar, vi har satsat på kvalité, aktiviteter och en inredning som passar alla sällskap, oavsett ålder.
Vår restaurang i Gävle är en etablerad underhållningsrestaurang, där vi har en stor spelzon med ex. Bowling, Shuffleboard och Arkadspel.
Sandviken | O’Learys Sweden (olearys.se)

Clockwork
Clockwork
Monter:
Läs mer

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är vad det vi på Clockwork brinner för. Vi är experter på sex olika verksamhetsområden: rekrytering, stöd & matchning och bemanning av tjänstemän, industriarbetare, skolpersonal och ingenjörer.

Vår styrka är att vi är lokala och flexibla. Vi åker inte hem för att byta om till finkostym när våra kunder vill träffa oss, vi kommer som vi är. För vi vet att bra affärer bygger på goda relationer, då är det viktiga att vi faktiskt ses. Inte när, var eller hur vi gör det.

Vi har kontor på flera platser i landet – från Stockholm i söder till Piteå i norr. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har fingertoppskänsla för hur arbetsmarknaden ser ut på just där. För marknaden ser inte lika ut på alla platser i landet, och kommer heller aldrig att göra. Vår starka lokala förankring, i kombination med att vi har över 120 000 kontakter i vår kandidatbank, skapar unika förutsättningar för att snabbt hitta personal när du behöver den som mest.
Startsida – Clockwork (clockworkpeople.se)

Microsoft
Microsoft
Monter:
Läs mer

Vi tror på nya möjligheter. Möjligheter att göra skillnad och skapa en bättre värld med hjälp av modern teknik.
Pressrum – Microsoft Sverige

Sandvik AB
Sandvik AB
Monter:
Läs mer

Vi skapar skiften – ingenjörskap som förbättrar världen

Vi är visionärer som drivs av ambitionen att alltid hitta smartare lösningar och möjliggöra viktiga skiften.

Vi har en tydlig uppgift: genom allt vi gör, varje dag, åstadkommer vi förändring genom ingenjörskap som förbättrar världen.
Sandvik Group — Hem (home.sandvik)

Sandbacka Science Park
Sandbacka Science Park
Monter:
Läs mer

Vi hjälper dig att ta din idé eller innovation vidare

Sandbacka Science Park i Sandviken är Gävleborgs enda och en av Sveriges cirka 40 science parks. Vårt uppdrag är att hjälpa till att göra verklighet av fler innovationer och idéer till hållbara produkter, tjänster, företag och service. Hållbarheten är central i vårt uppdrag där bland annat FNs 17 globala mål på ett bra sätt sammanfattar de utmaningar som vi gemensamt står inför på väg mot 2030.

Vi vill vara en stor och viktig kontaktyta för dig som har en idé eller driver ett utvecklingsinriktat företag. Där vi via vår miljö, våra event och seminarier skapar mötesplatser mellan människor, idéer, branscher och kunskap och kopplar ihop näringsliv, akademi och samhälle. Via oss kan du eller ditt företag få möjligheter till nya nätverk eller samverkan som kan leda till större innovations- och samverkansprojekt.
Sandbacka Science Park – Sandbacka Science Park (sandbackapark.se)

AlphaCE
AlphaCE
Monter:
Läs mer

Vår vision

Vision: Alla har en plats på arbetsmarknaden!

Affärsidé: Att stötta människor och skapa bättre förutsättningar för dem på arbetsmarknaden.

Tjänster: Erbjuder coachande, förberedande och utbildande insatser som underlättar och skapar bättre förutsättningar för individer att komma in på eller stå bättre rustade för arbetsmarknaden.
AlphaCE – Matcha och bemanna

 

Region Gävleborg
Region Gävleborg
Monter:
Läs mer

Region Gävleborg är en politiskt styrd organisation. Bland ansvarsområdena finns folkhälsa och hälso- och sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur.
Start – Region Gävleborg (regiongavleborg.se)

Gävle Hamn
Gävle Hamn
Monter:
Läs mer

Arbete genom samverkan

Gävle hamn är norra Mellansveriges största logistiknav. Exportvaror från regionens stål-, trävaru- och pappersindustri på väg ut i världen möter insatsvaror till industrin, drivmedel, konsumentprodukter och projektlaster som ska vidare in i landet. En stor mängd aktörer är verksamma i hamnområdet och ännu fler besöker hamnen varje dag som en del i logistiklösningarna. Ett flertal viktiga godskorridorer från regionens industrinoder strålar samman här.

Såsom logistiknav kan Gävle hamn bidra till en grön samhällsomställning genom att agera tröskelsänkare och möjliggörare. En viktig del i det är att koppla det framväxande fossilfria energisystemet med ett befintligt logistiksystem, som nu börjar förändras. För att klara detta och lyckas med klimatutmaningen krävs samverkan.

Gävle Hamn AB driver ett 10-årigt program, Energioptimerat hamnkluster 2030, med huvudmålet att Gävle hamnkluster i takt och i tid når de krav på CO2-reduktion och energieffektivitet som finns från både nationell nivå och länsnivå, och som är i linje med Parisavtalet (1,5 gradersmålet). Programmet genomsyrar Gävle Hamn AB:s verksamhet och drivs i samverkan med klusteraktörerna, som bjuds in att dela initiativ och leveranser i en gemensam färdplan.

Monter:
Läs mer