Här finns en lista på samtliga företag som kommer ställa ut på Företagarum.
Vill du komplettera informationen om ditt företag? Kontakta webbmaster.

Klicka här för att se utställarkartan som PDF.

Enerco
Enerco
Monter: F:14
Läs mer

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Idag är vi 650 medarbetare på tio orter som tillsammans erbjuder ett brett utbud av teknik- och underhållstjänster för industrin. Den gemensamma nämnaren för våra bolag är innovation och förändring, att varje dag söka smartare och effektivare sätt att hjälpa våra kunder att nå högre produktivitet.

Koncernen Enerco Group består av dotterbolagen Enerco GR, Enerco EA, Enerco Industriservice, Enerco Industrial Projects, Enerco Mechpart och Enerco Mechpart Underhåll & Montage AB. Sedan 2021 är Enerco också ägare av bolagen MVUSABInduMate Gävle AB samt DynaMate AB.
Enerco – industriservice med teknik- och underhållstjänster

Boströms Maskin
Boströms Maskin
Monter: A:02
Läs mer

Boström Maskin erbjuder försäljning av maskiner, reservdelar, reparation och service. Vi är en kunnig och trygg partner vid köp av nya eller begagnade maskiner för markberedning, anläggning eller parkskötsel. Verksamheten startade redan 1980 och servar kunder från Knivsta i söder till Sundsvall i norr, i hela Dalarna och delar av Västmanland.
Grävmaskin & hjullastare | Köp, reparera & serva maskiner | TBM

100 Procent
100 Procent
Monter: E:05
Läs mer

Vi älskar företagare, era (och våra egna) medarbetare och deras tankar och funderingar. Vi ska inte sticka under stol med att vi även älskar framgångar när vi ser dem – speciellt när vi får vara med och dra vårt strå till stacken.

Medarbetarna på 100 procent har specialkompetens inom sina områden och ser till helheten hos dig som kund. Ibland är behovet solklart, ibland behöver vi hjälpas åt för att mejsla fram det ytterligare. Allt för att forma den bästa leveransen från vår sida.
100 Procent IT & Kommunikation | Tjänster Inom IT Och Media

 

AFRY
AFRY
Monter: E:23
Läs mer

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Din Lokaltidning
Din Lokaltidning
Monter: E:11
Läs mer

Livet levs lokalt för de flesta av oss och därför har vi valt ett sådant fokus i DinLokaltidning.
Vår unika kombination av redaktionella artiklar och lokala annonser gör att DinLokaltidning erbjuder ett stort läsvärde för alla som bor och verkar inom regionen. Genom att läsa tidningen kan både privatpersoner och företag hålla sig uppdaterade med såväl nyttig som ren nöjesinformation.

Annonsbladet, som tidningen hette tidigare, utkom med första numret i maj 1980 och har sedan dess haft som mål att varje vecka informera om vad som händer i vår närregion och berör på det lokala planet. Världshändelser överlåter vi åt andra.
Grunden till företagets utveckling bygger på den framgång våra annonsörer får när de annonserar i hos oss. Som företagare bör man vara medveten om att närmare 85% läser DinLokaltidning innan de köper något.

Din Lokaltidning är politiskt, religiöst och ekonomiskt obunden.
Din Lokaltidning (dinlt.se)

Sitab Industriteknik
Sitab Industriteknik
Monter: F:12
Läs mer

Vi brukar säga att vi får industrins puls att slå och det är inga tomma ord. I mer än trettio år har våra erfarna och licensierade svetsare, konstruktörer och montörer sett till att industrin kan fortsätta producera utan avbrott. Idag finns våra kunder framför allt inom bygg-, stål- och pappersindustri. De vänder sig till oss när de har behov av svetsning, reservdelar och service, men också för tunga, komplicerade lyft och specialtillverkade komponenter.

Fortlöpande utbildning, certifieringar och arbete utifrån aktuella miljö- och hållbarhetskrav är förutsättningar för att vi ska kunna tillgodose våra kunder med allra högsta standard. Mycket av arbetet sker på plats hos våra kunder, men vi har moderna och välutrustade verkstäder både i Sandviken och Söderfors där vi tillverkar allt från reservdelar till industrikritiska komponenter och produkter.

SITAB | Sandvikens Industriteknik AB

TST Gruppen
TST Gruppen
Monter: E:09
Läs mer

Vi har ett 80-tal anställda och finns i Sandviken, Gävle, Falun och Borlänge. Sedan starten 2001 har verksamheten inom TSTgruppen utökats successivt – ett resultat av våra kunders efterfrågan. Det innebär att vi idag är heltäckande inom el-, data och fiberinstallationer, vilket även omfattar larm och kabel-TV. Med fokus på energieffektiva- och klimatsmarta lösningar ser vi till att våra kunder har säker el och rätt installationer. Vi erbjuder även installationer och service för storköks- och fastighetsmaskiner.

Våra kunder finns framförallt inom kommersiella- och privata fastigheter samt i förvaltnings-, skol- och industribyggnader. Våra tekniker arbetar gränsöverskridande, vilket gör att vi alltid optimerar utförandet i alla led, vilket i sin tur medför stora fördelar för våra kunder.
Hem | TSTgruppen Sandviken, Gävle, Falun, Borlänge

Next Sign
Next Sign
Monter: E:12
Läs mer
Nextsigns breda verksamhetsområde gör oss till en unik samarbets-partner.
Tack vare att all tillverkning sker under samma tak, att vi besitter en gedigen och bred kompetens och att du får en personlig kontakt som ansvarar för ditt uppdrag är vi i dag en helhetsleverantör för många större och mindre företag.
​​​​​​​
Ekvationen är enkel, undvik onödiga mellanhänder samtidigt som du erhåller högsta kvalitét på din produkt, tillverkad i Sandviken, Sverige. Det sparar tid och pengar!
​​
Företagsprofilering
En sammanfattning av en stor del av vår verksamhet där målet är våra kunders synlighet, oavsett om det gäller små dekaler eller material och förberedelser inför stora mässor. Vi erbjuder hjälp när som helst på vägen från en idé till färdig produkt.

Grafisk design
Vi åtar oss allt som är i behov av en grafisk design.
Hur en produkt utformas beror på en rad faktorer, t ex målgrupp och användningsområde. Vi erbjuder lösningar oavsett om det handlar om en tidningsannons, dekal, skylt, mässmaterial eller en kontrollpanel till ett vindkraftverk.

Gravyr
Vi lasergraverar i plast och metall för tillverkning av bland annat namnbrickor, dörrskyltar, maskinskyltar, CE-märkning och andra typer av tekniska skyltar för industriell märkning.

Screentryck
I vårt screentryckeri tillverkar vi i huvudsak avancerade frontpaneler, membrantangentbord, manöverpaneler och reptåliga overlayer men även dekaler och skyltar med klassisk teknik.

Storformatsprint
Vi formger, printar och monterar bland annat skyltar, banderoller, bildekorer, affischer, fototapeter och fönsterdekorer.

UV-print
Med vår flatbäddskrivare kan vi printa med högklassigt resultat på allt från akryl, kartong, trä, metall med mera.
Gravyr, Screen, Skylt & Reklam – Din nästa helhetspartner, Nextsign

MaserFrakt
MaserFrakt
Monter: B:02
Läs mer

MaserFrakt skall erbjuda sina tjänster till beslutsfattare inom näringsliv och offentlig verksamhet som har återkommande transport-maskinbehov till MaserFrakt ska förknippas med kvalitet. Våra tjänster skall vara anpassade till marknadens behov och utföras med minsta möjliga påverkan av miljön.

Värdeord
MaserFrakts värdeord är N A F F
Där NärhetAnsvarFörtroende, och Framtid är vägledande för hela vår verksamhet.
Transportörer & åkeri – Alltid på väg, alltid nära | Maserfrakt

Hushållningssällskapet
Hushållningssällskapet
Monter: E:03
Läs mer

Historien sträcker sig ända tillbaka till 1791, då landets första Hushållningssällskap etablerades på Gotland. När vi kom till för över två hundra år sen var det i ett annat Sverige, där lantbruket utgjorde grunden för hela nationens välstånd. Då, när svälten var en verklighet i många svenska hushåll, behövdes ny kunskap för en mer rationell livsmedelsproduktion.

Idag finns kunderna inom lantbruk, skog, livsmedel och flera andra näringar. De flesta verkar på landsbygden, medan andra gör affärer av landsbygdens resurser. Därtill kommer många uppdragsgivare inom offentlig sektor, elever på naturbruksgymnasier och 30 000 medlemmar över hela landet. Verksamheten sker inom rådgivning och utbildning samt i forskning, fältförsök och utvecklingsprojekt.

Landets 15 hushållningssällskap är samlade i Hushållningssällskapens Förbund.

Vi är stolta över vårt ursprung där hushållning med jordens resurser är en central del. Framtiden finns bland annat på våra naturbruksgymnasier, i lantbrukarens nya kostall där jobbet blir effektivare och mindre slitsamt och hos skogsägaren som efter goda råd får bättre betalt för sitt virke. Den finns hos sjuåringen som får bättre skolmat, vid försöken ute på fälten och i stugbyn som lyckats nå nya marknader.

Framtiden för oss är allt detta tillsammans: barnens hälsa, elevernas utveckling, ett hållbart samhälle – och utveckling, lönsamhet och bättre affärer för våra kunder.
Hushållningssällskapet | Kunskap för landets framtid (hushallningssallskapet.se)

JT Städservice
JT Städservice
Monter: E:04
Läs mer

Vi är ett fullserviceföretag med lång erfarenhet av företags-, fastighets- och hemstädning. Trygghet, närhet och kvalité är våra ledord och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Varje uppdrag är unikt och därför är nära kontakt med varje kund en förutsättning. Som kund kan du lita på att vi alltid finns till hands och håller vad vi lovar.
Företagsstädning, fastighetsstädning & hemstädning (jtstadservice.se)

Monter: E:01
Läs mer

Gävle läkarmottagning är en offentligt och privatfinansierad läkarmottagning. Till dig som företagare erbjuder vi olika paketlösningar på hälsokontroller till läkare och/eller hälsosamordnare för dina medarbetare. Dessutom utfärdar vi en mängd läkarintyg bl.a. intyg till Transportstyrelsen, intyg för sjöfolk, lokförarintyg och även vissa intyg gällande företagshälsa, tex nattarbete. Vi kan även hjälpa till med drogscreening vid nyanställning.

Gävle läkarmottagning erbjuder även läkarbedömning hos specialist i allmänmedicin via offentligt finansierad vård. Övriga specialister ( t ex hjärtläkare, internmedicin och gynekolog) är i form av privatbetalande eller som försäkringskund. Vi finns idag i Läkarhuset i Gävle men kommer flytta till helt nyrenoverade lokaler i Baltichuset bredvid Gävle station efter nyår.
Vi hälsar er varmt välkomna till oss!

Hem

Movexum
Movexum
Monter: F:15
Läs mer

På Movexum så jobbar vi med att stötta människor som vill bygga och driva bolag av unika affärsidéer. Vi brukar prata om innovationer, men det kan likaväl vara en ny lösning på ett gammalt problem som en helt ny produkt eller tjänst. Vårt uppdrag är underlätta och snabba på den process det innebär att utveckla en unik affärsidé till ett framgångsrikt bolag med basen i Gävleborg. I vår monter på mässan kommer ni få ta del av spännande affärsidéer och nya bolag samt möta såväl våra affärscoacher som övriga teammedlemmar.
Movexum – För dig som vill affärsutveckla din idé

Monter: D:01
Läs mer

Välkommen till din revisionsbyrå i Gävle/Sandviken!

På våra mötesplatser i Gävle & Sandviken värnar vi om en nära relation med våra kunder och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom revison, skatt, rådgivning, ekonomiservice, hållbarhetstjänster mm.
Vi har flera specialister inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare som ger branschanpassad rådgivning och kan hjälpa ditt företag på sin resa mot tillväxt.
Vi finns på ett flertal orter runtom i landet och kan även ge dig stöd inom våra andra branschsatsningar som Tech, Financial Services, Privat Equity, Transportation and Logostics och Not for Profit, där vi tar hjälp av våra kollegor från andra kontor – allt för att du ska få den kompetens du behöver.

Din revisionsbyrå i Gävle/Sandviken | Grant Thornton

 

SEB
SEB
Monter: E:18
Läs mer

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern, med rötter som går tillbaka till 1856. Innovation, entreprenörskap och internationell utblick är en del av vårt DNA. Vår vision är att leverera service i världsklass. Det gör vi genom långsiktiga relationer, personlig rådgivning och digitala tjänster – och genom att stötta våra kunder i omställningen till en mer hållbar värld.
Bank och försäkring | SEB

Sustainable Steel Region
Sustainable Steel Region
Monter: F:13
Läs mer

Sustainable Steel Region är en regional innovations- och kompetensmiljö med fokus på det befintliga och världsledande styrkeområdet Avancerade stål.  Syftet är, att utifrån stålindustrins utmaningar och omställningsbehov till cirkulär och koldioxidsnål ekonomi, ta fram innovationer och företag som utgör grunden för nya regionala högteknologiska verksamheter och branscher. Genom innovationsprojekt tas nya lösningar fram, som kan spridas på en internationell marknad. På vägen involveras akademi, institut och andra kunskapsmiljöer, vilket bidrar till ökad kompetens i företagen och tillför ett mervärde i stålindustrin. Genom våra aktiviteter stärks den regionala kunskapsbasen och skapar förutsättningar för en dynamisk, resilient och innovativ industriell miljö.
Start | Sustainable Steel Region

Begner Agenturer
Begner Agenturer
Monter: F:13
Läs mer

Begner Agenturer – One Contact to Excellent Production”

Begner Agenturer skapar bästa möjligheterna för kundernas produktion. Med bred tekniska expertkompetens, stort nätverk och samarbete med våra maskinleverantörer, hittar vi den bästa lösningen/applikationen för behovet.

Vi erbjuder system och tjänster för full digital kontroll över maskiner, flöden och produktion. Med hård- och mjukvara för datainsamling finns oändliga möjligheter- skapar insikt av den data som maskinen ger.

Med vår service och support optimerar vi maskinerna och gör produktionen säker, pålitlig och kostnadseffektiv.

Dessutom erbjuder vi utbildningar med olika teman och upplägg för att skapa förutsättningar för effektiv produktion.
Begner – iba-Scandinavia

ScanArc
ScanArc
Monter: F:13
Läs mer

ScanArc kommer att vara en del av Sustainable Steel Region
ScanArc Plasma Technologies AB – Supplier of the world’s hottest solution

Eko by Isakssons
Eko by Isakssons
Monter: F:13
Läs mer

Eko by Isaksson kommer att vara en del av Sustainable Steel Region
Eko by Isakssons – Ta vara på energin med värmeväxlare

GreenIron
GreenIron
Monter: F:13
Läs mer
Folkets Hus Sandviken
Folkets Hus Sandviken
Monter: E:13
Läs mer

Folkets hus Sandviken är en del av Kulturcentrum mitt i centrala Sandviken. Med en helt nyrestaurerad lunchrestaurang, uppdaterad konferensteknik, ljusa, fräscha konferenslokaler för stora och små grupper och en Teater för 450 sittande gäster är vi det självklara konferensvalet i Sandviken.
Folketshus Sandviken (sandvikenfh.se)

Stadshotellet Princess i Sandviken
Stadshotellet Princess i Sandviken
Monter: E:13
Läs mer

Hotell Princess Sandviken ger kunderna en hållplats för återhämtning, aktivitet och utveckling.

Här får gästen både tillgänglighet till snabb uppkoppling (WiFi) samt snabb avkoppling i rekreationsavdelningen (relax, pool och bastu) eller så besöker du vårt gym. Hotellet har totalt 84 rum som alla är anpassade efter individens behov. Här finns enkelrum, dubbelrum och våra skräddarsydda sviter.
I vinterträdgården – hotellets mittpunkt – dukar vi upp till frukostbuffé.
Hotell Princess i centrala Sandviken | Bäst pris på egen webb‎

O´Learys Sandviken
O´Learys Sandviken
Monter: E:13
Läs mer

O`Learys Sandviken är en av Sveriges nyaste O`Learysrestauranger och även en av de mysigaste.
Vi är så mycket mer än en vanlig sportbar, vi har satsat på kvalité, aktiviteter och en inredning som passar alla sällskap, oavsett ålder.
Vår restaurang i Gävle är en etablerad underhållningsrestaurang, där vi har en stor spelzon med ex. Bowling, Shuffleboard och Arkadspel.
Sandviken | O’Learys Sweden (olearys.se)

Clockwork
Clockwork
Monter: D:04
Läs mer

Träffsäker rekrytering och bemanning, det är vad det vi på Clockwork brinner för. Vi är experter på sex olika verksamhetsområden: rekrytering, stöd & matchning och bemanning av tjänstemän, industriarbetare, skolpersonal och ingenjörer.

Vår styrka är att vi är lokala och flexibla. Vi åker inte hem för att byta om till finkostym när våra kunder vill träffa oss, vi kommer som vi är. För vi vet att bra affärer bygger på goda relationer, då är det viktiga att vi faktiskt ses. Inte när, var eller hur vi gör det.

Vi har kontor på flera platser i landet – från Stockholm i söder till Piteå i norr. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har fingertoppskänsla för hur arbetsmarknaden ser ut på just där. För marknaden ser inte lika ut på alla platser i landet, och kommer heller aldrig att göra. Vår starka lokala förankring, i kombination med att vi har över 120 000 kontakter i vår kandidatbank, skapar unika förutsättningar för att snabbt hitta personal när du behöver den som mest.
Startsida – Clockwork (clockworkpeople.se)

Microsoft
Microsoft
Monter: E:28
Läs mer

Vi tror på nya möjligheter. Möjligheter att göra skillnad och skapa en bättre värld med hjälp av modern teknik.
Pressrum – Microsoft Sverige

Sandvik AB
Sandvik AB
Monter: F:25
Läs mer

Vi skapar skiften – ingenjörskap som förbättrar världen

Vi är visionärer som drivs av ambitionen att alltid hitta smartare lösningar och möjliggöra viktiga skiften.

Vi har en tydlig uppgift: genom allt vi gör, varje dag, åstadkommer vi förändring genom ingenjörskap som förbättrar världen.
Sandvik Group — Hem (home.sandvik)

Sandbacka Science Park
Sandbacka Science Park
Monter: F:11
Läs mer

Vi hjälper dig att ta din idé eller innovation vidare

Sandbacka Science Park i Sandviken är Gävleborgs enda och en av Sveriges cirka 40 science parks. Vårt uppdrag är att hjälpa till att göra verklighet av fler innovationer och idéer till hållbara produkter, tjänster, företag och service. Hållbarheten är central i vårt uppdrag där bland annat FNs 17 globala mål på ett bra sätt sammanfattar de utmaningar som vi gemensamt står inför på väg mot 2030.

Vi vill vara en stor och viktig kontaktyta för dig som har en idé eller driver ett utvecklingsinriktat företag. Där vi via vår miljö, våra event och seminarier skapar mötesplatser mellan människor, idéer, branscher och kunskap och kopplar ihop näringsliv, akademi och samhälle. Via oss kan du eller ditt företag få möjligheter till nya nätverk eller samverkan som kan leda till större innovations- och samverkansprojekt.
Sandbacka Science Park – Sandbacka Science Park (sandbackapark.se)

AlphaCE
AlphaCE
Monter: C:01
Läs mer

Vår vision

Vision: Alla har en plats på arbetsmarknaden!

Affärsidé: Att stötta människor och skapa bättre förutsättningar för dem på arbetsmarknaden.

Tjänster: Erbjuder coachande, förberedande och utbildande insatser som underlättar och skapar bättre förutsättningar för individer att komma in på eller stå bättre rustade för arbetsmarknaden.
AlphaCE – Matcha och bemanna

 

Region Gävleborg
Region Gävleborg
Monter:
Läs mer

Region Gävleborg är en politiskt styrd organisation. Bland ansvarsområdena finns folkhälsa och hälso- och sjukvård, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur.
Start – Region Gävleborg (regiongavleborg.se)

Gävle Hamn
Gävle Hamn
Monter: E:19
Läs mer

Arbete genom samverkan

Gävle hamn är norra Mellansveriges största logistiknav. Exportvaror från regionens stål-, trävaru- och pappersindustri på väg ut i världen möter insatsvaror till industrin, drivmedel, konsumentprodukter och projektlaster som ska vidare in i landet. En stor mängd aktörer är verksamma i hamnområdet och ännu fler besöker hamnen varje dag som en del i logistiklösningarna. Ett flertal viktiga godskorridorer från regionens industrinoder strålar samman här.

Såsom logistiknav kan Gävle hamn bidra till en grön samhällsomställning genom att agera tröskelsänkare och möjliggörare. En viktig del i det är att koppla det framväxande fossilfria energisystemet med ett befintligt logistiksystem, som nu börjar förändras. För att klara detta och lyckas med klimatutmaningen krävs samverkan.

Gävle Hamn AB driver ett 10-årigt program, Energioptimerat hamnkluster 2030, med huvudmålet att Gävle hamnkluster i takt och i tid når de krav på CO2-reduktion och energieffektivitet som finns från både nationell nivå och länsnivå, och som är i linje med Parisavtalet (1,5 gradersmålet). Programmet genomsyrar Gävle Hamn AB:s verksamhet och drivs i samverkan med klusteraktörerna, som bjuds in att dela initiativ och leveranser i en gemensam färdplan.

Yilport
Yilport
Monter: E:19
Läs mer

YILPORT Gävle är ansvariga för den operativa verksamheten i Gävle hamn. Hamnen har ett strategiskt läge i direkt anslutning till den industritäta regionen i Mellansverige. YILPORT Gävle sköter bulk-, container- och lagerhantering. Import och export sker dygnet runt och drivs av YILPORTs globala kunskap. YILPORT Gävle är en del av den globala koncernen YILPORT, en av världens största hamnoperatörer.

http://www.yilport.n.nu/

Pärlans Bygghantverk
Pärlans Bygghantverk
Monter: C:04
Läs mer

Pärlans Bygghantverk och Barrolin Byggnadsvård.

Vi bedriver byggnadsvårdsbutik i Ockelbo, där vi säljer linolja, tjära, färger, beslag, lister  ekologisk Issolering , arbetskläder och mycket mer.

Vi har även snickeri, fönsterverkstad, och byggverksamhet, där vi jobbar med gamla hus och traditionellt bygghantverk.

Allt från dekorerade 1800-talsverandor till hela timmer hus och allt däremellan. Äkta hantverk med yrkesstolthet och förnybara material, allt för hållbara och snygga byggnationer.

Välkommen till kvalité!

https://parlansbygg.se/

Länsförsäkringar Gävleborg
Länsförsäkringar Gävleborg
Monter: D:03
Läs mer

Att känna till den lokala marknaden underlättar.

Kontakta oss så hjälper vi till med banktjänster, försäkringar, placeringar och pensioner för såväl företag som privatpersoner.

Som kund hos Länsförsäkringar Gävleborg bidrar du till vårt samhällsengagemang som hjälper barn och unga att få en trygg och aktiv fritid.

https://www.lansforsakringar.se/gavleborg/privat/

Alderholmens Mekaniska
Alderholmens Mekaniska
Monter: D:02
Läs mer

Vi på Alderholmens mekaniska är en mekanisk verkstad med inriktning på legotillverkning genom skärande tillverkning. Vår huvudkompetens ligger inom svarvning och fräsning. Vi arbetar med styckestillverkning samt tillverkande av små och medelstora serier.

Vi delar upp verksamheten i 3 olika affärserbjudanden:

Tillverkning mot order,

Serietillverkning (kontraktstillverkning),

Akuttillverkning

Vi arbetar kundinriktat och målsättningen är att kunna hålla nere både kostnader och leveranstider på lägsta möjliga nivå. För att kunna hålla en sådan produktion har vi utrustat vår maskinpark med moderna CNC-styrda maskiner. Dessa möjliggör en i stor utsträckning obemannad produktion med hög kvalitet och precision.

http://www.alderholmensmekaniska.se/

Vianor
Vianor
Monter: B:06
Läs mer

Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder med allt från små däck för skottkärran till stora entreprenad däck.

Hos oss får du professionell hjälp med bilservicetjänster och däckhotell. Vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner.

Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres.

Lokalt hittar du Vianor i Gävle och Sandviken, men vi finns över hela Sverige för att hjälpa dig med alla bilrelaterade frågor. Läs mer: www.vianor.se

Arbetsförmedlingen
Arbetsförmedlingen
Monter: C:05
Läs mer

Arbetsförmedlingen i Gävleborgs företagsrådgivare finns på plats på Företagarforum för att kunna visa på vilka digitala och lokala tjänster vi kan erbjuda arbetsgivare vid behov av rekrytering. Vi kan även bistå med kompetensförsörjningen i form av Arbetsmarknadsutbildning/rekryteringsutbildning som kan skräddarsys utifrån företagets behov.
https://arbetsformedlingen.se/

 

Arbetslivsresurser
Arbetslivsresurser
Monter: B:03
Läs mer

Vi identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Vi har en bred och kvalificerad kompetens för att kunna tillgodose viktiga behov hos kunder.
https://arbetslivsresurs.se/

IUC Gävleborg
IUC Gävleborg
Monter: F:09
Läs mer

IUC Gävleborg är ett industriellt utvecklingscentrum med uppdrag att stärka tillväxt och konkurrenskraft i industriföretag i Gävleborg. Vårt uppdrag är att arbeta nära företagen genom att lyssna, fånga upp behov och hitta smarta vägar för konkreta utvecklingsinsatser. Detta gör vi genom att vara en neutral mötesplats mellan näringslivet, akademin och den offentliga sektorn. Vi erbjuder bland annat utvecklingsdialoger, tillväxt- och behovsanalyser, nätverk och konsultinsatser för att stötta små och medelstora industriföretag i sin omställning.

Vi är en del av ett större nationellt nätverk, IUC Sverige, med bolag spridda över hela Sverige. Verksamheten i Gävleborg är under uppbyggnad av Företagsutbildarna i ett nära samarbete med RISE/Propell och Sandbacka Science Park. Verksamheten är till en start finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) och Region Gävleborg.

www.iucgavleborg.se

wpd
wpd
Monter: D:21
Läs mer

wpd är en av Europas ledande vindkraftsprojektörer med lång erfarenhet inom förnybar energi. wpd utvecklar, projekterar, bygger, driver och äger vindkraftsparker. Detta gör vi tillsammans med finansiärer, investerare och PPA-partners i olika konstellationer. I Sverige har wpd en stark projektportfölj som omfattar såväl havsbaserade- som landbaserade projekt.
http://www.wpd.se/

 

trippus
trippus
Monter: C:03
Läs mer

VI HJÄLPER DIG ATT ARRANGERA FYSISKA, VIRTUELLA OCH HYBRIDEVENT

Nå dina besökare och låt dem få reda på att du har något speciellt på gång.  Trippus är ett komplett verktyg för att hantera och arrangera event, mässor, konferenser, möten och stämmor. Genom smidig administration får du full kontroll och skapar engagemang, oavsett om ditt event genomförs fysiskt, virtuellt eller med hybridlösningar.
https://trippus.com/sv/

vindkraftcentrum
vindkraftcentrum
Monter: D:21
Läs mer

Vindkraftcentrum är nationellt projektkontor för förnybart och näringslivsutveckling med 100 % finansiering från Energimyndigheten.
Uppdraget är
–                         Att kartlägga den vindkraftsutbyggnad som sker med fokus på
näringslivs- och lokal nytta
– Att använda denna kunskap för att ta fram metoder för att underlätta
för svenskt nationellt, regionalt och lokalt näringslivs möjligheter till att få utökade uppdrag inom utvecklingen av förnybar energi.
– Att ta fram faktabaserade underlag för politiker och allmänhet som har
att ta ställning till planerade vindkraftsprojekt.
Vindkraftcentrum har genomfört empiriska studier vid utbyggnad av vindkraft i ett flertal landbaserade vindkraftparker och utifrån detta byggt en prognosmodell för att förutse arbetskraftsbehovet.
http://www.vindkraftcentrum.se/

C24
C24
Monter: F:16
Läs mer

C24 – EN RIKTIGT BRA BYGGHISTORIA

Tillsammans med våra vardagshjältar har vi utvecklat ökad produktivitet, leveranssäkerhet, lager och logistiklösningar för ett hållbart byggande som har gjort skillnad – det har gjort C24 till marknadsledande i vår region. Kom till vår monter så berättar vi mer!

https://www.c24bygg.se/

Växt & Miljödesign
Växt & Miljödesign
Monter: B:01
Läs mer

Gröna växter får vilken miljö som helst att kännas trevligare, fräschare och mer ombonad. Göran Svensson vid Växt & Miljödesign är ensam som Gästrikebaserad inom branschen. Företaget är sedan länge känt för tilltalande konstgjorda växter men efter några år erbjuder man också levande växter till sina kunder. Med garanti och skötselservice är det någonting som allt fler företag önskar. Framtiden pekar dessutom mot en grönskande marknad.
https://vaxt-miljo.com/

Randstad
Randstad
Monter: E:06
Läs mer

Oavsett var i landet du är, finns vi där för dig. Med lokalkontor från Malmö i söder till Kiruna i norr hjälper vi människor och organisationer över hela landet. Vår starka lokala närvaro hjälper oss nå vårt viktiga uppdrag – att hjälpa människor till en utvecklande karriär och företag att hitta rätt medarbetare.
https://www.randstad.se/

Haga Science center
Haga Science center
Monter: E:15
Läs mer

Kompetensförsörjningen i fokus ! Nu har Gävleborgs län ett eget Science center som inspirerar skolungdom och allmänheten kring de s.k. STEM ämnena – Science-Technology-Engineering-Mathematics. Vårt huvudsakliga mål är att öka attraktionskraften och stärka kompetensförsörjningen för teknikföretagen. Välkommen till en naturlig arena för möten och samverkan med skolan.

Högskolan i Gävle
Högskolan i Gävle
Monter: E:17
Läs mer

Vid Högskolan i Gävle finns en forskargrupp som är att betrakta som världsledande på några områden avseende strömmningsteknik och flödesberäkningar. HiG implementerar teknikområdena Impinging Jet och Confluent Jet i två nya industriella applikationer med stöd från bl.a. EU och Region Gävleborg. Besök vår monter och ta del av möjligheterna som nu byggs upp genom samverkan med näringslivet för nya och förbättrade egenskaper i metalliska material och komponenter, samt genom vår nya processteknik för energieffektiv klimatisering av växthus.

Företagarna
Företagarna
Monter: D:07
Läs mer

Företagarna jobbar på lokal, regional och nationell nivå. Tillsammans påverkar vi politiker, förhandlarrabatter på allt företagare behöver och får ny kunskap och bygger Sveriges största affärsnätverk för företagare.

Bonnier News Sales
Bonnier News Sales
Monter: E:16
Läs mer

Vi är Sveriges största aktör inom nyhetsmedia med starka enskilda produkter och varumärken. Vi står stadigt på marknaden och når 68 % av Sveriges befolkning dagligen!

Som en del av Bonnier News Sales strävar vi på Gefle Dagblad och Arbetarbladet efter att vara marknadens mest attraktiva affärspartner.

Vi skapar och säljer nytänkande koncept och innovativa annonslösningar till några av mediesveriges mest välkända varumärken.

Almi Företagspartner GävleDala AB
Almi Företagspartner GävleDala AB
Monter: F:06
Läs mer

Almi ger möjligheter till företag som vill utvecklas och växa på ett hållbart sätt. Det gör vi genom att erbjuda en kombination av finansiering, affärsutveckling och riskkapital.

Almi GävleDala har idag cirka 20 medarbetare på fyra kontor, i Borlänge, Gävle, Hudiksvall och Mora.

 

Försvarsmakten
Försvarsmakten
Monter: C:09
Läs mer

Vi berättar om Försvarsmakten hur du kan göra skillnad och berättar om antagningskrav till FM / Hemvärnet

IPCO Sweden Ab
IPCO Sweden Ab
Monter: F:14B
Läs mer
Sandvikens kommun/Näringslivskontoret
Sandvikens kommun/Näringslivskontoret
Monter: D:08
Läs mer

Vi älskar våra företagare, nya som gamla, stora som små. Vi vill erbjuda den hjälp och det stöd som just du behöver för att komma i gång eller gå framåt med ditt företag.

Det kan vara allt från att du vill starta ett nytt företag, utveckla eller expandera ditt befintliga företag eller etablera ett företag här i Sandvikens kommun.

Vi erbjuder även kurser som till exempel Starta eget, Starta eget på lätt svenska och Affärsutveckling.

Vi ger råd och förmedlar kontakter. Vi ska lotsa dig rätt i vad som ibland kan kännas som en djungel. Med vår hjälp så ska det vara smidigt, lätt och effektivt att driva företag i Sandvikens kommun.

Sandvikens kommun/Näringslivsenheten

JOBMeal Gävle AB
JOBMeal Gävle AB
Monter: C:02
Läs mer

JOBmeal Gävle AB, familjeföretaget som är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.

Ung Företagsamhet Gävleborg
Ung Företagsamhet Gävleborg
Monter: D:10
Läs mer

Vi arbetar varje dag för att unga i Gävleborg ska se och förstå sin företagsamhet. Vi gör det genom att utbilda framtidens arbetsgivare och arbetstagare i entreprenörskap.

Atea Sverige AB
Atea Sverige AB
Monter: F:17
Läs mer

Sverige är fantastiskt! Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Vi bygger Sverige med it
Just nu lever vi i en enormt spännande tid. En tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. Atea är stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners.

Läs mer på: atea.se

Next Revision i Gävle AB
Next Revision i Gävle AB
Monter: D:06
Läs mer

Total kontroll tillsammans med din heltäckande rådgivningsbyrå

Next är en ung och modern revisions- och redovisningsbyrå från Gävle och Sandviken som fokuserar på enkla och effektiva lösningar med tillgänglighet och personlig kontakt i fokus.

Vi vet vad vi vill. För många företagare ska redovisningen och revisionen bara fungera och flyta på – vi vill se till att företagaren ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Vårt fokus är att företagaren ska få rätt rådgivning, i rätt tid. Vi vill vara företagarens självklara rådgivare inom alla ekonomiska frågor.

Affärskompetens
Affärskompetens
Monter: D:07
Läs mer
Visit Sandviken
Visit Sandviken
Monter: A:11
Läs mer

-Besök vår monter för att få de bästa tipsen på vad Sandviken med omnejd har att erbjuda gällande outdoor som vandring, paddling, cykling, äventyr och mycket mer. Njut och upplev Sandvikens magiska natur, från Kungsberget i norr till Gysinge i söder. Missa inte vår monter!

Läs mer på: visitsandviken.se

Anders Westlund Entreprenad AB
Anders Westlund Entreprenad AB
Monter: E:02
Läs mer

Företaget startades 2005, och erbjuder grävmaskinsarbeten och lastmaskinsarbeten som VA-arbeten, transporter, markplanering, vägbyggen, rivning, snöröjning m.m. Sätet är i Torsåker, med kontor och verkstad i Sandviken. Anders har maskiner ute på entreprenad mestadels i Gästrikland och Mälardalen. Man har ca 20 anställda.

Jula Hotell AB (Gysinge Herrgård)
Jula Hotell AB (Gysinge Herrgård)
Monter: B:05
Läs mer

Gysinge Herrgård ingår numera i Jula Hotell AB. En 4 stjärnig hotellkedja som erbjuder avkoppling, aktivitet, konferens och bröllop. Vid Dalälvens strands magiska natur har nu hammarslagen bytts ut mot gästernas skratt. Vi erbjuder moderna konferenslokaler, lokala råvaror och mat lagad med kärlek i en inspirerande miljö. Vi brinner för att skapa oförglömliga möten i en naturnära miljö där du kan välja att flytta ut mötet runt hörnet, mitt i naturen.

Ockelbo Kommun
Ockelbo Kommun
Monter: D:14
Läs mer

Välkomna att besöka Ockelbo kommuns monter!

På plats finns näringslivsenheten och här pratar vi gärna om hur det är att besöka, bo och verka i Ockelbo. Fler verksamheter från kommunen kan också finnas på plats under dagarna.

Vi tycker att vår storlek är vår styrka och vi ”Love Ockelbo” och alla fantastiska företag i kommunen!

Hoppas vi syns!

Ockelbo kommun— Ockelbo kommun
Visit Ockelbo | ETT NATURLIGT ÄVENTYR!

Jernbro Industrial services AB
Jernbro Industrial services AB
Monter: F:10
Läs mer

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I koncernen ingår förutom Jernbro Industrial Services AB även dotterbolagen GISAB och GMK Svenska AB. I Gävle-Dala regionen finns vi lokaliserade i Sandviken, Gävle, Avesta och Borlänge.

På Företagarforum 2022 presenterar vi dels våra lokala tjänster inom Underhåll och Maskinbearbetning. Vi har också representanter på plats för våra specialistområden Elektronik-, elmotor- och spindelservice samt Energy Management. Välkomna till vår monter.

Läs mer

Wij Trädgårdar/Destination Ockelbo AB
Wij Trädgårdar/Destination Ockelbo AB
Monter: C:08
Läs mer

Resmålet för dina sinnen! Wij Trädgårdar är en av Sveriges vackraste visningsträdgårdar. Här finns även butiker, konst och hantverk, smedja, restaurang, hotell och konferensverksamhet.

Toyota Sweden AB
Toyota Sweden AB
Monter: D:23
Läs mer

Toyota Sweden är generalagent för Toyota person och lätta tranportbilar inklusive tillhörande reservdelar, tillbehör och tjänster och är ett dotterbolag till Toyota Motor Europé som ägs av Toyota Motor Corporation i Japan. Toyota har ett exklusivt återförsäljarnätverk på 85 orter i Sverige. Toyota har sedan drygt 25 år bedrivit intensiv forskning och utveckling inom bränslecell och vätgasteknik parallellt med hybridteknik i olika former av elektrifiering, samt även vidareutveckling av förbränningsmotorer för alternativa bränslen.

 

Hudiksvalls Hydraulik Kluster
Hudiksvalls Hydraulik Kluster
Monter: C:17
Läs mer
Delsbo Electric (Järnvägsföreningen Dellenbanans vänner
Delsbo Electric (Järnvägsföreningen Dellenbanans vänner
Monter: D:13
Läs mer

Delsbo Electric är en tävling i energieffektivitet där lagen konstruerar och framför elektrifierade järnvägsfordon med upp till 6 passagerare längs en 3,36 km lång sträcka av Dellenbanan i Delsbo. Vårt syfte är att driva utvecklingen mot en mer hållbar värld framåt genom att engagera morgondagens kreativa hjärnor.

Högskolan Dalarnas fordon Eximus IV har det gällande världsrekordet på 0,517 Wh/person-km. Eximus förflyttar en person längre än en kilometer på samma energimängd som en enda googlesökning förbrukar.

LK Prefab AB
LK Prefab AB
Monter: D:11
Läs mer

LK Prefab är en del av LK som är en svensk familjeägd koncern som verkar i VVS- branschen. Vi är ledande i Norden inom lösningar för värme – och tappvattensystem.

Från idé till färdig produkt fokuserar vi på smarta lösningar som förenklar din vardag.

Circle K
Circle K
Monter: B:07
Läs mer

Vi har ca 760 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är nästan 300 fullservicestationer där vi erbjuder ett brett urval av drivmedel som gör det enkelt att välja hållbara alternativ, fräsch och god mat för alla i bilen, gott ekologiskt och rättvisemärkt kaffe, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Granitor Electro
Granitor Electro
Monter:
Läs mer

Granitor Electro är ett el- och teknikföretag med stark lokal förankring i Skandinavien. Vårt fokus är på utveckling av entreprenad och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri.

Gävle kommun
Gävle kommun
Monter: D:12
Läs mer

Vi på Gävle kommun ser fram emot att få träffa alla besökare och presentera allt spännande vi har på gång och hur vi kan stötta det lokala näringslivet.

I vår monter visar vi bland annat planerna för samhällsbyggnadsprojektet ”Gävle växer”, med stora satsningar på bland annat Näringen och Tolvforsskogen.
Dessutom presenterar vi ”Trafikpusslet i Gävle” det vill säga de planerade stora infrastruktursatsningarna i 20-miljarderklassen, som är en förutsättning för
en hållbar utveckling i Gävle. Under mässan kommer även fler verksamheter från Näringslivavdelningen att finnas på plats i vår monter,
bland annat Marknadsplats Gävle och Gävle Innovation Hub.

Välkomna till oss!

Corona Control AB
Corona Control AB
Monter: C:19
Läs mer

Corona Control AB är en komplett ventilleverantör till processindustrin i Sverige. Vi bidrar med många års erfarenhet av applikationskunskap, dimensionering och självklart även efterföljande service och underhåll

Roxtec International AB
Roxtec International AB
Monter: C:21
Läs mer

Vi är världsledande inom modulbaserade kabel- och rörgenomföringar. Vårt innovativa och flexibla tätningssystem ger certifierat skydd mot ett flertal riskfaktorer i en mängd krävande branscher och utmanande projekt världen över. Vi växer snabbt och servar kunder på över 80 marknader. www.roxtec.com

Umoe Advanced Composites AS
Umoe Advanced Composites AS
Monter: D:19
Läs mer
Propell
Propell
Monter: C:15
Läs mer

Propell är en regional innovationshub i Gävleborg som kostnadsfritt vägleder blivande innovatörer och etablerade aktörer. Allt för ditt kliv vidare.

Företagarna i Sandviken
Företagarna i Sandviken
Monter: C:14
Läs mer
Företagsutbildarna
Företagsutbildarna
Monter: F:09
Läs mer

Företagsutbildarna är en företagsägd organisation vars fokus ligger på att leverera mesta möjliga kundnytta inom området kompetensutveckling. Vi erbjuder utbildningar lokalt vilket sparar både tid, pengar och miljöpåverkan. Vi har lång erfarenhet och ett noga kvalitetssäkrat arbete i val av konsulter och utbildningar. Tjänster och produkter köper vi i största mån lokalt vilket innebär att vi bidrar till tillväxten i närområdet, trots att vi levererar rikstäckande. Vi finns i Örnsköldsvik, Sandviken och Hudiksvall

www.foretagsutbildarna.se

Sweco
Sweco
Monter: D:17
Läs mer
Nystartstorget
Nystartstorget
Monter: D:16
Läs mer

Ritvas Hälsa och Livsdesign ritva_tammela@hotmail.com
Mary kay vejon75@gmail.com
Stålkulan AB stalkulan.ab@gmail.com
Leda Komponenter AB leif@redoda.se
Junior Entreprenad AB juniorentreprenadab@gmail.com
Version Ett – Kommunikation & content karro@markvardigt.se
mediadesign och kommunikation me@kristinawidstrand.com
BLs Hundtjänst blshundtjanst@gmail.com

Rejlers
Rejlers
Monter: B:15
Läs mer

Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder inom områdena: energy, buildings, telecom, industry och infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Lärandet är vår viktigaste tillgång. Rejlers är en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. I teknikens framkant hjälper vi våra kunder att hitta rätt väg i en hållbar riktning mot ett fossilfritt samhälle. Vi visar vägen till ett hållbart samhälle där samhällen är framtidssäkra, industrier omformade till att vara fossilfria och allt går på förnybar energi.

https://www.rejlers.se/

UMOE Advanced Composites
UMOE Advanced Composites
Monter: D:19
Läs mer

UMOE Advanced Composites (UAC) is the leading global supplier of large glassfibre type IV pressure vessels and modules for containment, storage and transportation of CNG, biogas and hydrogen. Since 2006, we have delivered thousands of pressure vessels and more than 250 transportation modules for land-based, marine and offshore applications.

We are breaking new ground by offering safe and price-competitive solutions for optimal containment, storage and transportation of larger volumes of compressed gases, challenging traditional steel and carbon fibre alternatives.

Klicka här för att se utställarkartan som PDF.