INBJUDAN TILL MÄSSUTBILDNING

Mässinfo med tips om hur du lyckas

Bra förberedelser ökar sannolikheten för ett lyckat resultat. Därför bjuder vi in till ett antal träffar då vi går igenom praktisk frågor kring forumet, ex inflyttning, beställningar av extrautrustning mm. Dessutom får Du våra bästa tips för ett lyckat mässdeltagande, en expoutbildning som Du garanterat har nytta av!

Plats:

Hantverkarsalen, Smedsgatan 17, Sandviken 

Dag och tid

Torsdag 3/9  15.00 – 16.30
Fredag 4/9  13.00 – 14.30 
(OBS Vi tidigarelägger pga. fredag)
Tisdag 8/9  15.00 – 16.30 

Anmälan per mail på E-postadress:

Anmälan görs till massutbildning@foretagarforum.com. Glöm inte att meddela vilken av dagarna du kommer!

Välkommen!

Jan Zackrisson och Fredrik Kjellén, Företagarforum


Info om vår kostnadsfria mässutbildning

Som utställare har Du möjlighet att delta i någon av de kostnadsfria utbildningar i mässteknik Företagarforum erbjuder; Vad Du skall tänka på före, under och efter mässan för att bäst nå dina effektmål. Bra och handfast kunskap som Du har nytta av!

Att du också får bjuda in så många gäster du vill gör inte saken sämre. Och summan av alla inbjudningar ger imponerande besökstal: På Företagarforum möter Du Dina kunder och intressenter, och får också möjlighet att möta alla andras inbjudna. För att ytterligare ge möjlighet till nyttiga kontakter erbjuder vi ett omfattande program, samt frukostseminarierna som startar innan forumet öppnar och kvällsarrangemang efter mässans stängning. Du behöver heller inte fundera över städningen i Din monter. Det gör vi på natten, så att Du möts av en ren och fräsch monter när Du kommer på morgonen.

 Vi gör det enkelt för Dig att fokusera på att göra affärer!