NYHETSBREV

MÖT HASSE ANDERSSON, 100 PROCENT MEDIA AB

”En stor del av besökarna och utställarna är våra kunder och vi sätter ett stort värde i att finnas på mässan och möta våra kunder och leverantörer.”

Hasse Andersson, VD och grundare av företaget 100 procent media AB. Hasse har varit företagare i Sandviken sedan 1997, samma år ställde han ut på Företagarforum för första gången.

Vad är den viktigaste anledningen till att ni deltar som partner på Företagarforum?

Företagarforum har utvecklats genom åren till en av regionens bästa mässor. För oss är det en viktig kanal till att träffa befintliga kunder samt knyta kontakter med nya samarbetspartners och uppdragsgivare. Att vara partner till  Företagarforum ger oss möjlighet att påverka forumets program och målgrupp. Det är även otroligt intressant att få jobba med de övriga partnerna inför Företagarforum 2015. 

Vilken effekt räknar ni med att få av er medverkan?
Vi är en digital kommunikationsbyrå och jobbar aktivt med ca 500 företag i regionen där vi levererar både IT-tjänster och kommunikationstjänster i form av ex. hemsidor, grafisk design samt IT-drift och support. Vi har ställt ut på Företagarforum ända sedan 1997 och ser ett stort värde i alla möten som sker på och efter forumet. Vi kommer att jobba aktivt med att bjuda in gäster till forumet och räknar med många nya relationer och spännande uppdrag. En stor del av besökarna och utställarna är våra kunder och vi sätter ett stort värde i att finnas på mässan och möta våra kunder och leverantörer. 

Varför ska dina kunder och leverantörer ställa ut på Företagarforum?
Forumet är en viktig kanal för marknadsföring i regionen. Allt mer kommunikation sker idag digitalt vilket ökar värdet av det fysiska mötet. Företagarforum är en bra arena för fysiska möten där man bygger och stärker relationer för framtiden. Självklart ska våra kunder och leverantörer vara med på Företagarforum 2015 som kommer att bli det bästa forumet hittills.

Vad är ditt bästa minne från Företagarforum 2013?
2013 var ett bra år för oss på 100 procent media. Forumet ledde till många nya relationer som i sin tur lett till nya affärer. Bland annat utökade vi vårt samarbete med varumärkes­strategen Lennart Schüllerquist och copyrighter Åsa Backman. Båda ingår idag i vårt ordinarie tjänsteutbud på 100 procent media AB.

 Ladda ner som PDF här