NYHETSBREV

BRILLIANT BRAINS - En tävling i innovation och samarbete

Sandvik söker landets bästa hjärnor!

Har du vad som krävs för att bli en av våra Brilliant Brains? Välkommen till Sandviks stora problemlösartävling, en tävling i innovation och samarbete.


Så här går det till! Du tävlar i lag om två till fem personer. Sätt samman ditt lag, attackera problemet och skicka in er ansökan senast den 22:a mars 2015. Tävlingens utmaning grundar sig på en produktionsprocess och beskrivs närmare under sektionen 'Utmaning'.

En jury från Sandvik AB väljer sedan ut fyra lag bland ansökningarna. Urvalskriterierna baserar sig både på innovationsgraden i ert angreppssätt samt hur ert lag blivit sammansatt och hur ni tänkt arbeta tillsammans. Är ditt lag bland de lyckliga, får ni under cirka ett halvårs tid utveckla er idé och ta er an problemet med stöd av vårt forskningsteam och tävla mot de andra om högsta vinsten.

Vad kan du vinna?

De lag som blir utvalda kommer att ha kontakt med Sandviks forskarteam under hela processen och får chansen att lära känna Sandvik som arbetsgivare. Vinnarna får ett års mentorskap och möjlighet till utlandspraktik under 1-3 månader. Dessutom utgår en prissumma på 50 000 SEK och en exklusiv förstaprismiddag tillsammans med chefer från Sandvik.

Vi på Sandvik tror på innovation. Våra medarbetare väljer inte mellan kreativitet och karriär. Möt oss och upptäck hur du kan bidra till en nyskapande framtid.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Klicka här för att läsa mer om tävlingen!