Här finns en lista på samtliga företag som kommer ställa ut på Företagarum.
Vill du komplettera informationen om ditt företag? Kontakta webbmaster.

3M
3M
Monter: D 2:15
Läs mer

3M är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter inom många olika marknadsområden, bland annat inom Personlig skyddsutrustning. Vi är ett globalt företag som finns i över 70 länder och har mer än 89 000 anställda. I Sverige, där 3M funnits sedan 1962, är vi idag cirka 750 anställda och omsätter 2,3 miljarder kronor.

Huvudkontoret ligger i Sollentuna och i Gagnef, Värnamo och Västervik har vi forskning och utveckling samt tillverkning av svetshjälmar, andningsskydd, hörselskydd och slipprodukter. Vår ambition är, och har alltid varit, att bidra med produkter som gör vardagen enklare.

Välkommen att testa våra produkter och prata med vår kunniga personal på plats i monter D2:15!

www.3m.se

ABB
ABB
Monter: G 3:2
Läs mer

ABB Sverige
I Sverige har ABB cirka 9 000 medarbetare och finns på 30 orter. Svenska ABB är en ledande leverantör av produkter och system för kraftöverföring samt process- och industriautomation. Stora verksamhetsorter är Västerås med cirka 4 200 medarbetare, Ludvika med cirka 2 700 medarbetare och Karlskrona med cirka 800 medarbetare.

ABB i Storvik
ABB har funnits i Storvik i 112 år. De 85 medarbetarna arbetar inom tre områden: motor- och generatorservice, kraftservice och automationsservice.

www.abb.com

AGA
AGA
Monter: E 7:3, E 7:4
Läs mer

AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för industri- och specialgas, och teknisk support för att uppfylla våra kunders behov. AGA är också en pålitlig leverantör av LNG och biogas. För privatakonsumenter erbjuder AGA gasol- och mineralvattenprodukter.

På AGA hjälper vi våra kunder att skapa mervärde, tydliga konkurrensfördelar och därmed säkerhet, hållbarhet och bättre lönsamhet. Som ledande inom tekniktillämpning söker vi ständigt efter nya sätt att förse våra kunder med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar.

www.aga.se