NYHETSBREV

Info till dig som utställare på Företagarforum

Företagarforum 2015  • 1-3 oktober

En och en halv månad kvar till årets mässa

Fler och fler anmälningar kommer in och vi har just nu över 80 utställare. Program och scenaktiviteter börjar spikas mer och mer, så snart är mässan komplett! Besök foretagarforum.com för att läsa mer.
Annonsbokning till mässtidningen
Årets mässtidning kommer gå ut till samtliga företag i 31 kommuner i en upplaga av 35.000 ex. Skicka in blanketten om annonsbokning senast den 3 september för att vara med. Läs mer här! Har du råd att inte synas?

Monterutrustning
Behöver du hjälp med utrustning så som skärmar, bord och stolar till din monter? Mindstry är vår leverantör av både montrar och uthyrningsmaterial. Glöm inte att beställa detta senast den 10e september! Läs mer här.

Medverkande företag
På sidan medverkande företag kan du läsa mer om vilka utställare som är med på mässan. Om du saknar ditt företag, eller vill ha med information om ditt företag, kontakta Janne på janne@foretagarforum.com eller 0760-29 50 10.

//Sandra Löthman, kommunikatör Företagarforum
”Vi på Bodycote deltar i Företagarforum för att på ett enkelt och effektivt sätt komma i kontakt med både befintliga kunder till oss idag men också företag som vi förhoppningsvis ser som våra kunder i framtiden.”

Mats Clarin
Key Account Manager på Bodycote, Västerås
”Vi ser Företagarforum som en möjlighet att få träffa andra spännande människor och företag i länet. ”Bara” umgänget med de andra utställarna är givande och intressant.”

Ulrika Malmkvist
Teknikparkschef på Sandbacka Park, Sandviken.
Missa inte Företagarna på Facebook!
Nu är vi uppe i över 200 likes på vår Facebooksida FÖRETAGARFORUM för att få senaste nyheterna om vad som sker kring mässan. Självklart kommer vi vara mer aktiva ju närmre mässan vi kommer, med mer info om talare, seminarium, anmälda företag och kanske även en och annan tävling...
Har du en lysande idé inför Företagarforum?
Vill du och ditt företag synas lite extra? Kontakta oss så kan vi skriva om dig och ditt företag, t.ex. varför just du ska vara med på Företagarforum och vad du mest ser fram emot vad det gäller möten och nya affärer.
FÖRETAGARNA I SANDVIKEN
BOX 97
811 21 SANDVIKEN
Tel: 0760-29 50 10

info@foretagarforum.com
www.foretagarforum.com
Skickat med publiceringsverktyget V3 av