NYHETSBREV

Se till att du blir en av företagen i höst

Företagarforum 2015  • 1-3 oktober

Se till att du blir en av företagen i höst

Fler och fler anmälningar kommer in och vi börjar få en gedigen lista på medverkande företag. Kontakta Janne på 0760-29 50 10, janne@foretagarforum.com eller gå in på foretagarforum.com för mer information.
Medverkande företag
Vi har ca 60 företag som hittills kommer vara med på Företagarforum, och då vet jag att det är många fler som kommer vara med men som ännu inte skickat in blanketten till Janne. Gör gärna det så att vi får in även er på listan!

På hemsidan finns nu samtliga företag som ska vara med, och där har ni chans att presentera ert företag! Maila en kort presentation till mig på sandra.lothman@100procent.com så lägger jag in den!

//Sandra Löthman, kommunikatör Företagarforum
Hitta rätt kompetens
Att hitta och behålla rätt kompetens är en av de absolut största utmaningarna för varje arbetsgivare. För att lyckas krävs ett starkt arbetsgivarvarumärke, eller employer brand, som det ofta heter även på svenska. Och på samma sätt som vid allt varumärkesarbete gäller det att göra rätt och att vara konsekvent. Att ständigt behöva hitta ny personal kostar stora pengar. För att inte tala om vad det kostar att rekrytera fel.

Anna Dyhre är före detta Sverigechef på Universum och sedan 2009 egen konsult inom employer branding. Hon är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare, som också skrivit flera böcker, senast ”Employer Branding: Allt Du behöver veta för att bli en attraktiv arbetsgivare."


Klicka här för att läsa mer!
"Det är en bra mässa att inte bara träffa mässbesökarna utan även att knyta viktiga kontakter med andra utställare vilket kan leda till nya kunder och samarbeten"
Juhani "Jussi" Tillanen är VD och ägare till JT Städservice AB och JT Fastighetsservice AB som trots att han varit företagare i över tio år var rookie på Företagarforum förra året.

Klicka här för att läsa intervjun med Jussi
Missa inte Företagarna på Facebook!
Nu är vi uppe i över 200 likes på vår Facebooksida FÖRETAGARFORUM för att få senaste nyheterna om vad som sker kring mässan. Självklart kommer vi vara mer aktiva ju närmre mässan vi kommer, med mer info om talare, seminarium, anmälda företag och kanske även en och annan tävling...
Har du en lysande idé inför Företagarforum?
Vill du och ditt företag synas lite extra? Kontakta oss så kan vi skriva om dig och ditt företag, t.ex. varför just du ska vara med på Företagarforum och vad du mest ser fram emot vad det gäller möten och nya affärer.
FÖRETAGARNA I SANDVIKEN
BOX 97
811 21 SANDVIKEN
Tel: 0760-29 50 10

info@foretagarforum.com
www.foretagarforum.com
Skickat med publiceringsverktyget V3 av