NYHETSBREV

I höst gäller det - Företagarforum 2015

Företagarforum 2015 • 1-3 oktober

Anmäl dig nu till regionens största mötesplats för företagare!

Fler och fler anmälningar kommer in. Vi har nu betydligt fler företag anmälda och större monteryta bokad jämfört med samma period inför Företagarforum 2013 vilket vi ser som mycket lovande. 

Kontakta Janne på 0760-29 50 10, janne@foretagarforum.com eller gå in på foretagarforum.com för mer information om årets mässa - Passa på och boka nu så har du större valmöjlighet bland montrarna.

 

Vi i Västra Gästrikland och Gävleborg behöver skapa lönsamhet och bygga en gemensam plattform att stå på för att ha råd med en produktion inom Sverige. Då är det viktigt med samarbeten mellan företag."


Håkan Karlsson, uppvuxen i Storvik har jobbat över hela Europa, men alltid haft Sandviken som bas. De senaste fem åren har han jobbat som marknadsansvarig för AGA.

Klicka här för att läsa intervjun med Håkan
 
Missa inte Företagarna på Facebook!
Nu är vi uppe i 150 likes på vår Facebooksida FÖRETAGARFORUM för att få senaste nyheterna om vad som sker kring mässan. Självklart kommer vi vara mer aktiva ju närmre mässan vi kommer, med mer info om talare, seminarium, anmälda företag och kanske även en och annan tävling...

Har du en lysande idé inför Företagarforum?
Vill du och ditt företag synas lite extra?  Kontakta oss så kan vi skriva om dig och ditt företag, t.ex. varför just du ska vara med på Företagarforum och vad du mest ser fram emot vad det gäller möten och nya affärer.

FÖRETAGARNA I SANDVIKEN
BOX 97
811 21 SANDVIKEN
Tel: 0760-29 50 10

info@foretagarforum.com
www.foretagarforum.com
Skickat med publiceringsverktyget V3 av