NYHETSBREV

Du har väl inte missat Företagarforum 2015?

Företagarforum 2015 • 1-3 oktober

Anmäl dig nu till regionens största mötesplats för företagare!

Fler och fler anmälningar kommer in. Vi har nu betydligt fler företag anmälda och större monteryta bokad jämfört med Företagarforum 2013 vilket vi ser som mycket lovande. 

Kontakta Janne på 0760-29 50 10, janne@foretagarforum.com eller gå in på foretagarforum.com för mer information - Passa på och boka nu så har du större valmöjlighet bland montrarna.
 

Brilliant Brains - En tävling i innovation och samarbete

Känner du någon med en Brilliant Brain?

Sandvik söker landets bästa hjärnor! Man tävlar i lag med två till fem studenter. Tävlingens utmaning grundar sig på en produktionsprocess och beskrivs närmare härDen 1 oktober kommer det vinnande laget att presenteras på Göransson Arena, Företagarforum.

Klicka här för att läsa mer om tävlingen på Sandviks hemsida

Mindre än en månad kvar!

Det har hittills kommit in en anmälan och Sandvik har deltagit på flera arbetsmarknadsdagar i bland annat Luleå, Göteborg och Stockholm för att marknadsföra Brilliant Brains. Reaktionerna har varit positiva och många nyfikna studenter har frågat om uttagningen samt hur man kan sätta samman sina lag.
Den 8 mars är sista ansökningsdag. Klicka här för att läsa mer om tävlingen!

//Sandra, 100 procent media/Företagarforum

 

”En stor del av besökarna och utställarna är våra kunder och vi sätter ett stort värde i att finnas på mässan och möta våra kunder och leverantörer”


Hasse Andersson, VD och grundare av företaget 100 procent media AB. Hasse har varit företagare i Sandviken sedan 1997, samma år ställde han ut på Företagarforum för första gången. I år är 100 procent media partner till Företagarforum.

Klicka här för att läsa intervjun med Hasse
 
Missa inte Företagarna på Facebook!
Nu är vi uppe i 100 likes på vår Facebooksida FÖRETAGARFORUM för att få senaste nyheterna om vad som sker kring mässan. Självklart kommer vi vara mer aktiva ju närmre mässan vi kommer, med mer info om talare, seminarium, anmälda företag och kanske även en och annan tävling...

Har du en lysande idé inför Företagarforum?
Vill du och ditt företag synas lite extra?  Kontakta oss så kan vi skriva om dig och ditt företag, t.ex. varför just du ska vara med på Företagarforum och vad du mest ser fram emot vad det gäller möten och nya affärer.

FÖRETAGARNA I SANDVIKEN
BOX 97
811 21 SANDVIKEN
Tel: 0760-29 50 10

info@foretagarforum.com
www.foretagarforum.com
Skickat med publiceringsverktyget V3 av