NYHETSBREV

Känner du någon med en Brilliant Brain?

Företagarforum 2015 • 1-3 oktober

Anmäl dig nu till regionens största mötesplats för företagare!

Kontakta Janne på 0760-29 50 10, janne@foretagarforum.com eller gå in på foretagarforum.com för mer information!
 

Brilliant Brains - En tävling i innovation och samarbete

Känner du någon med en Brilliant Brain?

Sandvik söker landets bästa hjärnor! Man tävlar i lag med två till fem studenter. Tävlingens utmaning grundar sig på en produktionsprocess och beskrivs närmare här.

Lagen består av högskole/unveristetsstudenter och sista ansökningsdag är den 8 mars. Den 1 oktober kommer det vinnande laget att presenteras på Företagarforum. 

Klicka här för att läsa mer om tävlingen på Sandviks hemsida

Till alla er som känner en student:

Jag uppmanar er att sprida detta budskap till era studentvänner runt om i landet då det är en mycket spännande utmaning, en fantastisk möjlighet att få in en fot i arbetslivet och knyta kontakter! Vinnarna får ett års mentorskap, möjlighet till utlandspraktik under en till tre månader, en prischeck på 50 000 kronor och en exklusiv förstaprismiddag med chefer från Sandvik. Så denna utmaning kan leda till långt mer än till en eventuell lösning på problemet...
Klicka här för att läsa mer!

//Sandra, 100 procent media/Företagarforum

”Jag fick skriva en offert på plats, vilket sedan gav mig chansen att delta i ett mycket spännande uppdrag helt utanför mina vanliga ramar...”


Helena Norling, textkonsult på Calibri Textbyrå i Hofors, ställde för första gången som egen företagare ut på Företagarforum 2013.

Klicka här för att läsa intervjun med Helena
 
  
Missa inte Företagarna på Facebook!
Gilla vår Facebooksida FÖRETAGARFORUM för att få senaste nyheterna om vad som sker kring mässan. Självklart kommer vi vara mer aktiva ju närmre mässan vi kommer, med mer info om talare, seminarium, anmälda företag och kanske även en och annan tävling...

Har du en lysande idé inför Företagarforum?
Vill du och ditt företag synas lite extra? Kontakta oss så kan vi skriva om dig och ditt företag, t.ex. varför just du ska vara med på Företagarforum och vad du mest ser fram emot vad det gäller möten och nya affärer.

         

FÖRETAGARNA I SANDVIKEN
BOX 97
811 21 SANDVIKEN
Tel: 0760-29 50 10

info@foretagarforum.com
www.foretagarforum.com
Skickat med publiceringsverktyget V3 av